“Top Block Renovation” for Oberon Children’s Centre

Mar 18, 2013 by

Oberon Children's Centre

Oberon Children's Centre

Oberon Children's Centre has a brighter playground using a donation from the Veolia Mulwaree Trust to create a vibrant mural.

“As a community based Centre we cater for a wide cross section of the community and it will be the kids who benefit the most from this donation,” Office Manager Lea-Anne Dwyer said.

“The $1000 donation was used to purchase supplies to build a wall on the boundary fence of the centre’s new playground.  This was then painted by high school students to create a colourful and exciting mural to beautify this area as part of the major project for 2012/2013. This project included, creating a new playground, interactive garden, and bike track on a previously unused area of the Centre’s grounds.”

“Our families are delighted with the final result of this part of the project. All feedback from the community has been positive. Thank you!”

zp8497586rq